מצרכים ל-10 יחידות:
1/2 ק"ג חזה עוף / שניצל עוף
1 כוס פירורי לחם
1 כף שומשום
למרינדה –
2 ביצים
1 כף רוטב סויה
2 כפיות חרדל
1/2 כפית פפריקה מתוקה
3 שיניי שום קצוצות
ניתן להוסיף מלח/פלפל שחור/תבלין גריל לפי הטעם
אופן ההכנה:
טובלים במרינדה את נתחי השניצל/חזה עוף
מכניסים את הכל למקרר למשך 30 דקות
בינתיים מערבבים בצלחת נפרדת את הפירורי לחם והשומשום
מוציאים את המרינדה עם החזה עוף
ועוטפים את החזה בפירורי לחם עם שומשום
מניחים על תבנית עם נייר אפייה
מתיזים מעט שמן זית (כ-2 כפות) אפשר בתרסיס – לי לא היה😉
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-◦180 למשך 20 דקות
ובתיאבון !!
ערך תזונתי לשניצל 1:
קלוריות – 140 קק"ל
חלבון – 14 גרם
פחמימה – 8 גרם
שומן – 6 גרם
ניתן לאכול עם קטשופ ( כף 1 = 25 קק"ל)