ממרח פסטו

מתכון קל ומהיר לממרח פסטו טעים

מכירים את זה שלפעמים בא לכם לשדרג את הכריך שלכם אבל אתם לא יודעים איך. ירקות? עוד גבינה או ממרח טופו? לא זה לא זה, בא לכם טעם מיוחד! ממש כמו בבתי קפה או מאפיות בוטיק. אז מצאתי את הפתרון המושלם שישדרג לכם כל כריך ואפילו מנות עיקריות. תכירו את ממרח הפסטו שלי! קל ומהיר הכנה (כל מה שצריך זה מעבד מזון או מוט בלנדר). וכן אני יודעת שאפשר לקנות גם מוכן אבל יצא לכם פעם להסתכל על רשימת הרכיבים שיש בממרחים הקנויים? עשירים מאוד בשומן ומלח ולא בהכרח מספקים לנו את הטעם האמתי. לכן כדאי להשקיע 5 דקות להכנת ממרח מזין, בריא ובטעם משגע.

מצרכים:

1 כוס עלי בזיליקום טריים ללא גבעולים
3 שיניי שום גדולות
1/2 כוס שקדים/צנוברים/אגוזי מלך
1/2 כפית מלח
מעט פלפל שחור
3 כפיות או 1.5 כף מיץ לימון
1/4 כוס שמן זית
1/2 כפית סוכר

אופן ההכנה:
 1. מכניסים את הכל לבלנדר וטוחנים עד המרקם הרצוי (אני מעדיפה לא משחתי אוהבת את הקראנצ'יות של השקדים)

2. מעבירים הכל לצנצת, אני מעדיפה זכוכית אבל כל כלי אחר יתאים. סוגרים היטב ושומרים במקרר עד שבוע

ערך תזונתי לכפית 1:

40 קלוריות

1 גרם חלבון

1 גרם פחמימות

4 גרם שומן

שתפו:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

רוצה להעניק לך במתנה

חוברת מתכונים קלים ישירות למייל

אני מאשר/ת קבלת דיוור ו/או חומר פרסומי בדואר האלקטרוני